Innofest

Innovatie + festival = perfecte testomgeving

  • Identiteit
  • Strategie
  • Website
Festivalsfeer 1

Innofest streeft naar een duurzame wereld, aangedreven door ondernemers, waarin wereldverbeterende innovaties al in een vroeg stadium in de praktijk getest worden.

Door nieuwe ideeën vroegtijdig te testen, verzamelen ondernemers meer en sneller feedback, weten ze eerder welke aannames kloppen en welke niet. Zo besparen ze veel tijd en energie en vinden deze innovaties sneller hun weg naar de markt. 

kartent
WTTV18_rubenvanvliet_EcoCreation-1
DK-20210905-8
28344793435_56a7427c06_h-1
Itgwo19_Zatedag_Duurzaamheidstour_CamilaWijnmaalen-15

Innofest bundelt de krachten van ondernemers met wereldverbeterende ideeën aan festivals/living labs die de omstandigheden hebben om deze vroegtijdig in de praktijk te testen.

36-DK-20210903-36-2-scaled

De Innofest methode
Een innovatief ondernemer werkt samen met een coach aan een praktijktest op een festival waarin de toepasbaarheid van een innovatie wordt onderzocht, aannames worden getoetst en vervolgstappen worden uitgezet. De formule is steeds hetzelfde, maar de invoer en uitkomst zijn steeds anders.

De methode werkt
Innofest heeft de afgelopen jaren ruim 135 ondernemers succesvol begeleid in het verder brengen van hun innovatie. Dit rijke archief met innovatieve ideeën geeft verdieping aan de innovaties.

Aanpakken!
En omdat elke ondernemer zo met zijn eigen vraagstukken kampt, hanteren de innovatie-experts van Innofest verschillende testmethoden.

DK-20200828-35

Dian Kors

Meer informatie?

Bezoek de website